Rational etiketteer-systemen


Vebraco, uw Rational Labelling agent

Vebraco B.V. (opgericht in 1990) is uw Rational Labelling agent voor Nederland, België en Duitsland. Met meer dan 8000 machines over de gehele wereld is Rational Labelling de standaard als het gaat om het etiketteren/coderen van eierverpakkingen.

Vebraco is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van etiketteer-/codeersystemen en software voor het etiketteren/coderen van verpakkingen specifiek voor de eierbranche. Wij richten ons hiermee met name op pluimveehouders en sorteerbedrijven. Het productassortiment strekt zich uit van relatief kleine tot de meest uitgebreide etiketteer-/codeersystemen.

Labels

Ook voor het bedrukken van etiketten is Vebraco uw partner. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark waar wij zelfklevende etiketten -zowel blanco als meerkleuren druk- produceren. Flexo of digitaal druk, wij bieden altijd de juiste etiketten die aan uw specifieke wensen voldoen.

Toebehoren

Continuïteit van uw productie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom levert Vebraco alle merken printkoppen,  transferlinten en de bijbehorende service die u nodig heeft. Tevens zijn wij onafhankelijk leverancier van  A-merk labelprinters, dispensers en rewinders.

“Vebraco biedt een unieke totaaloplossing en is uw betrouwbare labelling & coding partner voor supplies, software en service & onderhoud.”


Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Vul het contactformulier in of bel ons: +31 (0)413 – 343657